Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Puolukan siemenöljy – yksi parhaimpia kasvipohjaisia omega-3 lähteitä

Lemmikin närästys on ikävä, mutta melko yleinen vaiva. Erilaisten ravintolisien tarkoitus on lisätä lemmikin hyvinvointia ja useimpia ravintolisiä annetaankin, jotta lemmikki saa ravinnostaan tarvittavat vitamiinit ja välttämättömät rasvahapot. 

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä myös koirille ja kissoille, ja niiden lisäämistä ruokavalioon suositellaan yleisesti. Monilla nestemäisillä öljyvalmisteilla, kuten esimerkiksi kalaöljyllä, on kuitenkin taipumusta aiheuttaa närästystä. Tällöin ravintolisä toimii tarkoitustaan vastaan, eikä käytön jatkaminen ole suositeltavaa. 

– Päätin kokeilla marjaöljykapseleita koiralleni, sillä hänellä on jonkinlaista yliherkkyyttä kalaöljylle ja kapselimuoto on muutenkin kiinnostavampi kuin sotkeva öljy. Kokeilu on sujunut todella hyvin, tuotteet maistuvat allergikolle ja tuntuu sopivan hyvin! Turkki kiiltää ja yleisvointi on kaikin puolin hyvä!

-BERRYOMG OMvEGA-3:a käyttävän Border Collien omistaja

BERRYOMG OMvEGA-3 on täysin kasvipohjainen ravintolisä, joka on tehty puolukan siemenöljystä. Puolukan siemenöljyssä on luonnostaan runsaasti välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja, ja se on yksi parhaimmista kasvipohjaisista omega-3 lähteistä. Omega-3 rasvahapot ovat tulehdusta hillitseviä rasvahappoja ja omega-6-rasvahapoilla puolestaan on vaikutusta mm. lemmikin ihon kuntoon. OMvEGA-3 ylläpitääkin lemmikin ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia. Tuote auttaa myös tasapainoisen ruokavalion koostamisessa allergisilla ja valikoivilla lemmikeillä. 

Kaikki BERRYOMG-tuoteperheen tuotteet ovat kapselimuodossa nautittavia tuotteita, ja siksi ne sopivat hyvin myös lemmikeille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. 

OMvEGA-3 on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lemmikeille, jotka eivät pysty syömään kalapohjaisia omega-3-rasvahappolisiä, mutta kärsivät esimerkiksi nivelrikosta tai muusta sellaisesta sairaudesta, jossa tulehdusta hillitsevät rasvahapot ovat hyvä lisä ruokavalioon

– OMvEGA-3 on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lemmikeille, jotka eivät pysty syömään kalapohjaisia omega-3-rasvahappolisiä, mutta kärsivät esimerkiksi nivelrikosta tai muusta sellaisesta sairaudesta, jossa tulehdusta hillitsevät rasvahapot ovat hyvä lisä ruokavalioon, sanoo eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemi (MMT, ELK).

BERRYOMG OMvEGA-3 sisältämä omega-3-rasvahappo on alfalinoleenihappoa (ALA). Lisäksi tuote sisältää linoleenihappoa (LA), joka on omega-6-rasvahappo. Nämä molemmat rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja koirille ja kissoille, sillä ne eivät itse pysty muodostamaan niitä elimistössään.  Liian vähän hyödyllisiä rasvahappoja sisältävä ruokavalio altistaa lemmikin erilaisille vaivoille, kuten esimerkiksi nivelvaivoille ja ihon kuivumiselle. 

Rasvahappojen lisäksi puolukan siemenöljy sisältää luonnostaan gamma-tokotrienolia, jota on siksi myös OMvEGA-3 tuotteessa. Gamma-tokotrienoli on E-vitamiinin sukuinen tehokas antioksidantti. Antioksidanttien käyttö omega-rasvahappolisien yhteydessä on tarpeen, koska antioksidantit suojaavat rasvahappoja hapettumiselta ja siten suojaavat lemmikin elimistöä solutasolta saakka.

Jos etsit lemmikillesi ravintolisää, joka pitää yllä lemmikkisi kokonaisvaltaista hyvinvointia ilman suurta riskiä närästyksestä, on OMvEGA-3 silloin oikea valinta sinulle. BERRYOMG-tuotteet ovat kotimaisia ja niiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista.