Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Apua anturoiden halkeiluun

Elmo lähti innolla mukaan marjaöljytutkimukseen ja sai tyrniöljykapseleista avun talven kuivattamiin anturoihin.

Vuoden 2020 syksy ja alkutalvi kuivattivat ja veivät elastisuuden metsässä viihtyvän 2-vuotiaan vanhatanskankanakoira Elmon tassuista. Tammikuussa totesin, että Elmo tarvitsee kuiviin tassuihin lisäapua ja saman tien törmäsinkin ilmoitukseen, jossa etsittiin koiria marjaöljytutkimukseen. Elmo ilmoitettiin mahdolliseksi osallistujaksi samalta istumalta!

Odotellessamme tutkimuksen alkamista Elmon anturat kuivuivat entisestään. Koiraa itseään ne eivät vaivanneet, joten seurasin tilannetta tutkimukseen alkuun saakka.

Pian Elmo saikin aloittaa BERRYOMG®-tyrniöljykapseleiden kokeilun. Vaikka Elmo on melko nirso syöjä, kapselit se söi aina heti ensimmäisenä ruokansa päältä. Tutkimuksen loppua kohden Elmo tunnisti jo kapselipurkin äänen ja kuullessaan sen Elmo juoksi innoissaan odottamaan annostaan.

Kun tutkimusta oli kulunut muutama viikko, iskivät kovat pakkaset. Pahimmilla pakkasilla Elmon anturat halkesivat ulkona verille. Päätin, että annan niille pari päivää aikaa parantua ennen kuin lähden hakemaan mahdollista antibioottikuuria. Halkeamat näyttivätkin seuraavina päivinä jo paremmilla ja viikon kuluttua anturoissa ei ollut enää pienintäkään verestystä näkyvillä. Myös Elmon iho pysyi hyvänä ja turkin kiilto säilyi ennallaan kovista pakkasista huolimatta.

Tutustu tutkimukseemme, jossa Elmo oli mukana: Tutkimus tyrniöljyn vaikutuksista.

Tutkimuksen päätyttyä Elmon anturat ovat nyt joustavat ja sileät muutamia pinnallisia naarmuja lukuun ottamatta.

Tyrniöljykapselit tulevat varmasti jatkossakin olemaan mukana Elmon ja hänen kämppistensä ruokavaliossa.

Kiitos, että saimme olla mukana tässä mielenkiintoisessa tutkimuksessa!