Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

BERRYOMG Koiramessuilla

Monen kuukauden valmistautuminen huipentui viime viikonloppuna pidettyihin Koiramessuihin. Messut järjestettiin Messukeskuksessa ja nyt ensimmäistä, mutta ei suinkaan viimeistä kertaa myös BERRYOMG oli menossa mukana.  

Koiramessut on Suomen suurin koiratapahtuma ja kävijöitä riittikin hyvin koko viikonlopun ajan, vaikka vallitseva tilanne toi mukanaan omat rajoituksena. Siitä huolimatta 11 000 koiraa ja 20 000 ihmistä pääsi saapumaan paikalle terveysturvallisesti. 

Kahteen päivään mahtui monia kohtaamisia, mielenkiintoisia keskusteluja, uusia ja vanhoja tuttuja ja tietysti paljon, paljon koiria. 

Haluamme omalta osaltamme toivottaa onnea kaikille näyttelyissä menestyneille koirille, omistajille sekä kasvattajille ja kiittää kaikkia teitä, jotka vierailitte osastollamme! 

Koiramessut 2021 oli upea kokemus, ja toivottavasti näemme mahdollisimman monia myös pian uudelleen! Tämän jälkeen on hyvä rauhoittua hetkeksi ja valmistautua uuteen vuoteen. 

Terveisin,

Jonna, Kaisa, Kristina ja Mira  

Koiramessut järjestettiin 18.-19.12.2021 Messukeskuksessa ja nyt ensimmäistä, mutta ei suinkaan viimeistä kertaa myös BERRYOMG oli menossa mukana!