Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Tyrniöljy on supertuote tassujen anturoiden kosteuttajana

Paras keino pitää huolta koirasi tassuista myös talvisin on tietysti ennaltaehkäisy, mutta vaikka anturat pääsisivät kuivumaan tai halkeilemaan niin ei hätää. Apua on tarjolla. 

Koiran tassut ovat kovilla vuoden ympäri, mutta erityisen rasituksen alla ne ovat talvisin. Jää, lumi, hiekoitus ja suolaus tuovat omat haasteensa koiran kanssa ulkoiluun. Tassujen anturat kuivuvat ja halkeilevat, jolloin ulkoillessa lemmikki saattaa kipuilla ja alkaa astua varoen. 

Yksi mahdollisuus on suojata koiran tassut tossuilla, mutta monetkaan koirat eivät juuri pidä tossujen käyttämisestä, eivätkä tossut monessakaan tapauksessa ole edes tarpeelliset. 

Toinen vaihtoehto on suojata tassut sisäisesti BERRYOMG Vitality & Defence tyrniöljykapseleilla, jotka vahvistavat  ihon suojakerrosta. Tyrniöljy sisältää ainutlaatuisen koostumuksen omega-3, -6, -7 ja -9-rasvahappoja, joilla kaikilla on ihoa suojaavia ja vahvistavia vaikutuksia. 

– Tyrniöljyn rasvahappokoostumuksella on todettu olevan limakalvoja kosteuttavia ominaisuuksia ja sen on havaittu tepsivän erityisesti kuiviin ja halkeileviin tassuihin, kertoo eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemi, MMT, ELK. 

Mauno (kuvassa alla) on aktiivinen 5-vuotias Australianpaimenkoira, jonka anturat kuivuivat talven tulon myötä vuosi sitten. Maunon harrastuksiin kuuluu muun muassa agility, jolloin on äärimmäisen tärkeää, että tassut ja anturat ovat kunnossa vuoden ympäri. Maunon omistaja törmäsi Facebookissa ilmoitukseemme, jossa etsimme osallistujia tyrniöljytutkimukseemme ja päätti ilmoittaa Maunon mukaan kokeilemaan kapseleita. 

Tutustu tutkimukseemme, jossa Mauno oli mukana: Tutkimus tyrniöljyn vaikutuksista.

Tyrniöljyn rasvahappokoostumuksen on havaittu tepsivän erityisesti kuiviin ja halkeileviin tassuihin.

Tutkimus kesti kokonaisuudessaan 8 viikkoa ja tulokset olivat erinomaiset! Maunon tassut olivat tutkimuksen alussa kuivat ja karheat. Muutoksia tassuissa alkoi näkyä jo muutamien viikkojen päästä kapseleiden käytön aloituksen jälkeen. Tutkimuksen päätyttyä Maunon tassut olivat kokeneet täydellisen muutoksen ja ne olivat jälleen pehmeät ja kimmoisat! 

Katso kuvat tassuista ennen ja jälkeen alta! 

BERRYOMG Vitality & Defence tyrniöljykapselit kosteuttavat tehokkaasti tassujen kuivat ja halkeilevat anturat myös talvella! Tutustu tuotteeseen täällä

Kotimaisten BERRYOMG-marjaöljyvalmisteiden tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat huolehtivat koirien ja kissojen hyvinvoinnista ikään ja vuodenaikaan katsomatta!