Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Marjaöljyt hellivät koiran ihoa ja turkkia

Ihon hyvinvointi on iso asia, myös koirilla. Jos iho ei voi hyvin, kuivat anturat halkeilevat, koiran ihoa kutittaa ja turkki menettää kiiltoaan. Joskus syy vaikkapa tassunpohjien halkeiluun löytyy haastavista olosuhteista, mutta myös liian vähän oikeanlaisia rasvahappoja sisältävä ravinto altistaa niitä kuivumiselle ja kulumiselle. 

Iho-ongelmista kuten kuivuudesta ja kutinasta kärsivät koirat ja kissat tarvitsevat ihon suojakerroksen rakentamiseen sekä omega-3- että omega-6-rasvahappoja. Marjaöljyt (mustaherukan siemenöljy, puolukan siemenöljy, tyrniöljy) sisältävät luonnostaan runsaasti omega-rasvahappoja, ja jokaisen marjan rasvahappokoostumus onkin ainutlaatuinen. 

Öljy koiran kuivan ja kutisevan ihon hoitoon

BERRYOMG® Silk & Shine-kapselit on kehitetty nimenomaan pitämään huolta koirien ja kissojen ihosta. Ne auttavat ylläpitämään ihon luontaista suojakerrosta sekä ehkäisevät ihon kuivumista ja auttavat kutiavan ihon hoidossa. 

 – Mustaherukan siemenöljyä ja tyrniöljyä sisältävässä BERRYOMG® Silk & Shine-valmisteessa on sekä omega-3- että omega-6-rasvahappoja ja tuote onkin hyvä lisä esimerkiksi atopiasta tai muuten vain kuivasta ihosta kärsivien koirien sekä kissojen ruokavalioon, kertoo eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemi, MMT, ELK. 

Mustaherukan siemenöljyä sekä tyrniöljyä sisältävässä BERRYOMG® Silk & Shine-valmisteessa on sekä omega-3 että omega-6 rasvahappoja ja tuote onkin hyvä lisä esimerkiksi atopiasta tai muuten vain kuivasta ihosta kärsivien koirien sekä kissojen ruokavalioon

Mustaherukan siemenöljy sisältää omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, rauhoittavat ihoa ja vähentävät siten ihon kuivuutta ja kutinaa. Tuotteen rasvahappokoostumus vähentää myös karvanlähtöä sekä ehkäisee mm. hilseilyä ja hiivatulehduksia. 

Tyrniöljy puolestaan sisältää harvinaisempaa omega-7-rasvahappoa, jonka tiedetään myös edistävän ihon hyvinvointia sekä limakalvojen kuntoa. Tyrniöljyllä on myös turkin kiiltoa parantavia vaikutuksia. 

– Parsonrusselinterrieri Teppo, 7v, kärsii kuivasta ihosta erityisesti talvisin, jolloin nivusten iho kuivuu niin, että se menee rikki. Viime talvena Teppo söi BERRYOMG® Silk & Shine-kapseleita ja koko talvena tätä iho-ongelmaa ei tullut. 

Silk & Shine-kapselit sisältävät välttämättömien rasvahappojen lisäksi E-vitamiinia sen luonnollisessa muodossa, joten se on tuotteesta hyvin hyödynnettävissä. E-vitamiini on terveyttä edistävä antioksidantti. E-vitamiinilla on suuri merkitys koiran ihon hyvinvointiin. Jos koira ei saa ravinnostaan riittävästi E-vitamiinia, se voi mm. pahentaa atopian oireita sekä altistaa ihon erilaisille tulehduksille. Siitä syystä riittävästi E-vitamiinin saannista olisi hyvä pitää huolta. 

Kotimaisten BERRYOMG®-marjaöljyvalmisteiden tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat huolehtivat koirien ja kissojen hyvinvoinnista ikään ja vuodenaikaan katsomatta. Kun lemmikin iho voi hyvin se myös näkyy ulospäin. Lemmikki ei kutise tai hilseile ja turkki kiiltää kuin timantti! 

Lue lisää tuotteesta täältä.