Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Blogi

BERRYOMG® Koiranelämää: Jenny ja Beatrice

Kuninkaalliselta kalskahtava kennelnimi Beatrice jäi pysyvään käyttöön, kun Jenny Paalijärven perhe oppi tuntemaan mäyräkoiransa prinsessamaisen luonteen. Beatrice tuntee oman arvonsa, eikä yleensä innostu muiden nelijalkaisten koiramaisuuksista. Pitkien metsälenkkien lisäksi Beatrice nauttii BERRYOMG® Silk & Shine -ravintolisää hyvinvointinsa tueksi.  

Jenny ja karkeakarvainen mäyräkoira Beatrice

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Jenny Paalijärvi, yrittäjä. Yrittäjyys määrittelee persoonaani todella paljon. Toimin tuutorina pienyrittäjille ja sellaiseksi aikoville Mielentilana yrittäjyys -teeman alla. Kirjoitan aiheesta myös kirjaa. Mutta olen myös äiti, vaimo ja onnellinen koiranomistaja. Teen yrittäjyyden alla monenlaista työtä, valokuvaan, järjestän metsäpäiviä ja toimin liikkeenjohdon konsulttina. Erikoinen kombinaatio, mutta olen tehnyt yhden uran erilaisissa liikkeenjohdon tehtävissä, jonka jälkeen kouluttauduin valokuvaajaksi ja luontoliikunnan ohjaajaksi. Järjestämme yhdessä toisen yrittäjän kanssa Mennään metsään -tiimipäiviä. Erilaiset työtiimit pääsevät viettämään kanssamme päivän luonnossa. Kokkaamme yhdessä avotulella, tutustumme ympäröivään luontoon sekä teemme palautumiseen ja stressinhallintaan liittyviä harjoituksia. Tarkoitus on lisätä ihmisten hyvinvointia niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Millainen koira Beatrice on?

Beatrice on viisivuotias karkeakarvainen mäyräkoira. Se on erittäin omanarvontuntoinen eli siinä mielessä tyypillinen rotunsa edustaja. Beatrice on sen kennelnimi. Meillä oli nimestä ihan eri ajatus, mutta kun tutustuimme siihen, oli ilman muuta selvää, että Beatrice se on. Prinsessa Beatrice. Beatrice sopii perheeseemme erinomaisesti. Emme ole aamuvirkkuja, ja myös Beatrice tykkää nukkua pitkään. Yöt Beatrice nukkuu omassa sängyssään, mutta joskus saatan aamuisin nostaa sen sänkyymme. Me muut olemme useimmiten jo aamutouhuissa alakerrassa, kun ylhäältä kuuluu pitkä ja kovaääninen haukotus merkiksi, että prinsessan voi tulla hakemaan. Sänky on Beatricelle liian korkea hypättäväksi, joten se pitää nostaa sieltä pois.

Luonteeltaan Beatrice on tosi rauhallinen ja kiltti, kaikkien ihmisten ja eläinten kaveri. Tosin se on aikamoinen vahtikoira ja kova haukkumaan. Ja mäyräkoiran ääni ei ole pieni, enemmänkin dobermannin luokkaa. Ulkona Beatrice ei hauku mitään eikä ketään. Kuulenkin usein ihmettelyä, että kas, mäyräkoira, joka ei hauku. Beatrice ystävällisesti säästää räksytyksen kotiimme. Koirapuistossa se useimmiten seuraa sivusta ja näyttää hämmästelevän miksi kaikki koirat juoksevat ja leikkivät pallolla kuin päättömät. Sellainen ei sovi Beatricen arvolle.

Beatrice

Beatricella ei ole ollut varsinaisia terveysongelmia, mutta se on saanut turkin ja ihon hyvinvointiin tarkoitettua BERRYOMG® Silk & Shine -ravintolisää ennaltaehkäisevästi. Välttämättömiä omega-rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja sisältävät marjaöljykapselit ovat maistuneet hyvin ruoan joukossa.

Jenny ja Beatrice-17

Mitä Beatrice merkitsee perheellenne?

Beatrice on täysivaltainen perheenjäsen. Mietimme mieheni kanssa useamman vuoden ajan koiran hankintaa. Molempien lapsuudenkodissa oli ollut koira, minulla sen jälkeenkin, joten tiesimme mihin ryhdyimme. Halusimme odottaa sen verran, että tyttäremme kasvoi koiranulkoilutusikään, ja meitä on kolme ulkoiluttajaa. Tosin Beatrice on hoidossa koirien päiväkodissa aina kun tiedossa on pitkä työpäivä. Beatrice viihtyy päiväkodissa oikein hyvin, vaikka ei se sielläkään innostu koiramaisiin leikkeihin. Lomamatkojemme ajaksi se menee mummolaan hoitoon.

Jenny ja Beatrice

Miten huolehdit Beatricen terveydestä ja hyvinvoinnista?

Ruokavalion kanssa saa olla tarkkana. Mäyräkoiran pitkän selän takia ylipainoa ei saisi olla. Beatricella kyllä hieman on, mutta sen kanssa teemme koko ajan töitä. Liikunta on luonnollisesti tärkeä osa hyvinvointia. Beatricen painonhallinnan tueksi teemme pitkiäkin lenkkejä. Se jaksaa kävellä hyvin jopa kymmenen kilometriä. Liikumme paljon metsissä ja samalla tulee hoidettua myös omaa hyvinvointia. Retkeilemme paljon myös perheenä ja Beatrice kulkee luontevasti mukana niin pitkospuilla kuin metsässäkin.

Mitä lisäarvoa BERRYOMG® on tuonut Beatricelle?

Beatricella ei ole ollut varsinaisia terveysongelmia, mutta se on saanut turkin ja ihon hyvinvointiin tarkoitettua BERRYOMG® Silk & Shine -ravintolisää ennaltaehkäisevästi. Välttämättömiä omega-rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja sisältävät marjaöljykapselit ovat maistuneet hyvin ruoan joukossa.

Beatrice

Tietoa tuotteesta:

BERRYOMG® Silk & Shine on mustaherukan siemenöljystä ja tyrniöljystä valmistettu ravintolisä ihon ja turkin hyvinvointiin koirille. Marjaöljyt sisältävät runsaasti tärkeitä omega-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään koiran ihon luontaista suojakerrosta sekä ehkäisevät ihon kuivumista ja auttavat kutiavan ihon hoidossa. BERRYOMG®-ravintolisät on kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa. Säännöllisellä käytöllä positiiviset vaikutukset näkyvät 2-6 viikossa. BERRYOMG®-tuotteet ovat helpossa kapselimuodossa ja siksi ne sopivat hyvin myös koirille ja kissoille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. Tutustu tuotteeseen tästä!