Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Blogi

BERRYOMG® Koiranelämää: Jonni, Jessica ja Nipsu

 Touhukas Nipsu on saanut kaltaisensa perheen. Ravintola-alalla työskentelevien Jonni Kilpiän ja Jessica Sorsakarin vuorotyölistojen rytmittämän arjen vastapainona toimii makumatkat, joille Nipsu lähtee innokkaana reissaajana mukaan. Nipsu on perusterve cockerspanieli, joka on saanut apua BERRYOMG® Vitality & Defence -ravintolisästä talvella kuivuviin ja halkeileviin tassuihinsa sekä ajoittain kuivan ja hilseilevän ihonsa hoitoon.

Jonni, Jessica ja cockerspanieli Nipsu

Kertoisitteko aluksi keitä olette ja mitä teette?

Jessica: Olen Jessica Sorsakari ja työskentelen Kakola Brewing Companyn ravintola KBC Taproomissa Turun Kakolamäellä. Minulla on tuplarooli eli olen sekä ravintolapäällikkö että keittiömestari.

Jonni: Olen Jonni Kilpiä. Työskentelen samaisessa KBC Taproomissa vuoropäällikkönä. Työnkuvaani kuuluu myös ravintolan tapahtuma- ja DJ-buukkaukset. Teen hommia myös freelancer-rumpalina, tällä hetkellä neljässä eri yhtyeessä.

Millainen koira Nipsu on?

Jessica: Nipsu on iloinen ja touhukas, pian neljävuotias mustavalkoinen cockerspanieli. Nipsu syntyi valioyksilöpentueeseen ja oli itse asiassa jo varattu näyttelykoiraksi toisaalle. Se jäi kuitenkin pienikokoiseksi ja varaus peruuntui. Itselläni oli hakusessa perhekoira, joten Nipsu on aivan täydellinen minulle. Asuin tuolloin yksin, mutta alle vuoden kuluttua tapasin Jonnin, ja pian muutimmekin jo yhteen. Nipsu otti Jonnin heti omakseen. Pidämme Nipsua paljon mukanamme, välillä töissäkin, sillä Tap Room on koiraystävällinen ravintola. Käymme usein syömässä eri ravintoloissa, ja onkin ollut mukava huomata, että melkein joka paikkaan saa nykyään ottaa koiran mukaan. 

Jonni: Reissaamme myös melko paljon ja Nipsu onkin todella rutinoitunut julkisten kulkuneuvojen käyttäjä. Bussit ja junamatkat sujuvat hyvin, pitkätkin sellaiset. Tarvittaessa Nipsu menee hoitoon isovanhemmille. Meidän molempien vanhemmilla on aikoinaan ollut koiria ja he ottavat Nipsun enemmän kuin mielellään hoteisiinsa.

Nipsu

Nipsu on aloittanut tyrniöljystä valmistetun Vitality & Defence -ravintolisän käytön ja siitä on kyllä ollut selvästi hyötyä. Pidän BERRYOMG®-tuotteista erityisesti siksi, että niissä ei ole käytetty mitään eläinperäistä, kuten kalanmaksaöljyä tai eläinproteiinia.

Nipsu-8

Mitä Nipsu merkitsee teille?

Jessica: Nipsu on täysivaltainen perheenjäsen, meidän lapsi, joka saa lähes aina tahtonsa läpi ja jonka mukaan aika lailla eletään. Se nukkuu meidän kanssa ja on lähes kaikkialla mukanamme.

Jonni: Juurikin näin. Kaikki minut tuntevat tietävät myös, että olen ylipäätään todella eläinrakas. Nipsulta saan luontokosketuksen ja voin aidosti sanoa, että meillä on ystävyyssuhde. Se on valtavan hienoa. 

Nipsu

Miten huolehditte Nipsun terveydestä ja hyvinvoinnista?

Jessica: Nipsulla ei ole ollut mitään isoja terveyshaasteita, mutta sen turkki on melko tiheä, joten iho pääsee kuivumaan helposti. Asumme metsän ympäröimänä merenrannalla, joten kesäisin hyttysten pistot ja punkien puremat saattavat pahentaa tilannetta. Iho myös hilseilee, jolloin Nipsu raapii itseään. Talvisin myös tassut saattavat kuivua ja halkeilla. Olemme kokeilleet monenlaisia koirille tarkoitettuja kuivan ihon tuotteita.

Jonni: Nipsun kannalta kotimme sijainti on kuitenkin ihanteellinen. Se voi liikkua paljon ja kulkea vapaana isolla alueella. Nipsu on myös varsinainen vesipeto, sillä se rakastaa uimista. Kesäsisin se pulahtaa heti uimaan kuin vain mahdollista, ja sille on muodostunut omat suosikkiuimapaikat lenkkiemme varrelle.  

Mitä lisäarvoa BERRYOMG® on tuonut Nipsulle?

Jessica: Nipsu on aloittanut tyrniöljystä valmistetun Vitality & Defence -ravintolisän käytön ja siitä on kyllä ollut selvästi hyötyä. Pidän BERRYOMG®-tuotteista erityisesti siksi, että niissä ei ole käytetty mitään eläinperäistä, kuten kalanmaksaöljyä tai eläinproteiinia. Olemme Jonnin kanssa molemmat kasvissyöjiä, ja on todella hienoa, että myös koirille on saatavilla täysin kasvipohjainen tuote.

Jonni: Ennen kuin löysimme BERRYOMG®-ravintolisät, olimme etsineet todella monesta paikasta kasvipohjaisia tuotteita, mutta tarjontaa ei vain ollut. On hienoa, että aina ei tarvitse tarjota koiralle eläinperäisiä tuotteita.

Jessica ja Nipsu

Tietoa tuotteesta:

BERRYOMG® Vitality & Defence on tyrniöljystä valmistettu ravintolisä anturoiden ja silmien kuivuudesta kärsiville koirille ja kissoille. Lisäksi tuotteen luonnolliset antioksidantit suojaavat ikääntymisen vaikutuksilta ja vahvistavat immuunijärjestelmää sekä elinvoimaisuutta.

Tyrniöljy sisältää runsaasti harvinaisempaa omega-7-rasvahappoa ja sitä käytetään ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tutkimuksemme mukaan tyrniöljyn on huomattu tepsivän koirilla erityisesti halkeileviin tassunpohjiin sekä vuotaviin silmiin ja tuovan koiran turkkiin erityistä kiiltoa. BERRYOMG®-tuotteet ovat 100 % kasvipohjaisia eivätkä sisällä vehnää, gluteiinia, kalaöljyä tai eläinproteiinia. Tutustu tuotteeseen tästä