Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

OMvEGA-3

“OMG am I vegan?”

BERRYOMG® OMvEGA-3 on puolukan siemenöljystä valmistettu täysin kasvipohjainen ja kalaöljytön, välttämättömien rasvahappojen lähde koirien ja kissojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Öljyn luontainen rasvahappokoostumus ylläpitää tehokkaasti ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia.
Ravintolisä auttaa tasapainoisen ruokavalion koostamisessa myös allergisilla ja valikoivilla koirilla sekä kissoilla. OMvEGA-3 on helppo annostella ja antaa sellaisenaan tai esimerkiksi ruoan seassa.
  • Erinomainen kasvipohjainen välttämättömien rasvahappojen lähde
  • Valmistettu pohjoisen luonnossa kasvaneista puolukoista, jotka sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä terveyttä edistäviä antioksidantteja
  • Ylläpitää ihon, turkin ja nivelten terveyttä
  • Optimaalinen ravintolisä koirille ja kissoille, joille kalaöljyvalmisteet eivät sovi
  • Kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa

Tuotetiedot

Koostumus:
Puolukan siemenöljy; kapselin kuori: maissitärkkelys, glyseroli, kivennäisaineet

Luonnolliset ravitsemukselliset lisäaineet:
rosmariiniuute,  β-karoteeni

Ravintoaineet:
Rasva 70 %, proteiini 0 %, kuitu 2 %, tuhka 2 %

Annostus:
1-2 kapselia per 10kg päivittäin koiralle
1 kapseli päivässä kissalle tai pienelle, alle 10kg koiralle

Pakkauksessa on 90 kapselia

Tutustu myös

Vitality & Defence
Vitality & Defence
Silk & Shine

Silk & Shine
Ravintoaineluettelo1 g1 kapseli
Rasva70 %
Proteiini0 %
Kuitu2 %
Tuhka2 %
Omega-3 rasvahappo (Alfalinoleenihappo)320 mg220 mg
Omega-6 rasvahappo (Linolihappo)250 mg170 mg
Välttämättömät rasvahapot yhteensä560 mg390 mg
Tyydyttymättömät rasvat yhteensä 99 %99 %
β-karoteeni0.18 mg0.12 mg
Υ-Tokotrienoli~0.5 mg~0.4 mg

Rasvahappojen avulla pidetään ihon suojakerros kunnossa ja turkki kiiltävänä. Esimerkiksi Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä sekä kissoille että koirille.

Johanna Anturaniemi | eläinravitsemuksen asiantuntija

BERRYOMG® OMvEGA-3

BERRYOMG® OMvEGA-3 on täysin kasvipohjainen ravintolisä, joka on valmistettu puolukan siemenöljystä. Puolukan siemenöljyssä on luonnostaan runsaasti välttämättömiä omega-3- ja -6-rasvahappoja, ja se on yksi parhaimmista kasvipohjaisista omega-3-lähteistä. Omega-3-rasvahapot ovat tulehdusta hillitseviä rasvahappoja ja omega-6-rasvahapoilla puolestaan on vaikutusta mm. koirien ja kissojen ihon kuntoon. OMvEGA-3 ylläpitääkin tehokkaasti koirien ja kissojen ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia. Tuote auttaa myös tasapainoisen ruokavalion koostamisessa allergisille ja valikoiville koirille sekä kissoille. 

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä koirille ja kissoille, ja niiden lisäämistä ruokavalioon suositellaan yleisesti. Monilla nestemäisillä öljyvalmisteilla, kuten esimerkiksi kalaöljyllä, on kuitenkin taipumusta aiheuttaa närästystä. Kaikki BERRYOMG®-tuoteperheen tuotteet ovat kapselimuodossa nautittavia tuotteita, ja siksi ne sopivat hyvin myös koirille ja kissoille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. Kapselimuotoisen öljyn ei ole todettu aiheuttavan närästystä nestemäisten valmisteiden tapaan ja siksi BERRYOMG®-ravintolisät ovat hyviä vaihtoehtoja myös kaikista herkimmille koirille sekä kissoille.

BERRYOMG® OMvEGA-3 sisältämä omega-3-rasvahappo on alfalinoleenihappoa (ALA). Lisäksi tuote sisältää linoleenihappoa (LA), joka on omega-6-rasvahappo. Nämä molemmat rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja koirille ja kissoille, sillä niin koirat kuin kissatkaan eivät itse pysty muodostamaan niitä elimistössään.  Liian vähän hyödyllisiä rasvahappoja sisältävä ruokavalio altistaa koirat ja kissat erilaisille vaivoille, kuten esimerkiksi nivelvaivoille ja ihon kuivumiselle.  

Rasvahappojen lisäksi puolukan siemenöljy sisältää luonnostaan gamma-tokotrienolia, jota on siksi myös OMvEGA-3 tuotteessa. Gamma-tokotrienoli on E-vitamiinin sukuinen tehokas antioksidantti. Antioksidanttien käyttö omega-rasvahappolisien yhteydessä on tarpeen, koska antioksidantit suojaavat rasvahappoja hapettumiselta ja suojaavat siten koirien ja kissojen elimistöä solutasolta saakka. 

Jos etsit koirallesi tai kissallesi ravintolisää, joka ylläpitää tehokkaasti  kokonaisvaltaista hyvinvointia ilman suurta riskiä närästyksestä, on OMvEGA-3 silloin oikea valinta sinulle. BERRYOMG®-tuotteet ovat kotimaisia ja niiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista.