Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Silk & Shine

“OMG I shine like a diamond!”

Onko koirallasi tai kissallasi kuiva ja kutiseva iho? BERRYOMG® Silk & Shine on mustaherukan siemenöljystä ja tyrniöljystä valmistettu ravintolisä ihon hyvinvointiin koirille ja kissoille. Siemenöljyt sisältävät tärkeitä omega-rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään ihon luontaista suojakerrosta sekä ehkäisevät ihon kuivumista ja auttavat kutiavan ihon hoidossa.
  • Tuotteen rasvahapot (erityisesti GLA) ylläpitävät ihon luontaista kosteustasapainoa ja vahvistavat ihon suojakerrosta
  • Rauhoittaa ihoa vähentäen kuivumista, kutinaa ja allergisia oireita
  • Tukee atooppisen ihon hoitoa
  • Parantaa turkin kiiltoa
  • Kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa

Tuotetiedot

Koostumus:
Mustaherukan siemenöljy, tyrniöljy; kapselin kuori: maissitärkkelys, glyseroli, kivennäisaineet

Luonnolliset ravitsemukselliset lisäaineet:
tokoferoliuute, rosmariiniuute, betakaroteeni

Ravintoaineet:
Rasva 70 %, proteiini 0 %, kuitu 2 %, tuhka 2 %

Annostus:
1-2 kapselia per 10kg päivittäin koiralle
1 kapseli päivässä kissalle tai pienelle, alle 10kg koiralle

Pakkauksessa on 90 kapselia

Tutustu myös

Vitality & Defence
Vitality & Defence
OMvEGA-3
OMvEGA-3

Ravintoaineluettelo1 g1 kapseli
Rasva70 %
Proteiini0 %
Kuitu2 %
Tuhka2 %
Omega-3 rasvahapot110 mg80 mg
Omega-6 rasvahapot
joista:
350 mg240 mg
Linolihappo270 mg190 mg
Gammalinoleenihappo (GLA)75 mg50 mg
Omega-7 rasvahapot55 mg40 mg
E-vitamiini (Alfa-tokoferoli)2.9 mg2 mg
β-karoteeni0.18 mg0.12 mg

Teppo kärsii kuivasta ihosta erityisesti talvisin, jolloin nivusten iho kuivuu niin, että se menee rikki. Viime talvena Teppo söi BERRYOMG Silk & Shine -kapseleita ja koko talvena tätä iho-ongelmaa ei tullut.

Teppo | 7 v. | parsonrussellinterrieri

BERRYOMG® Silk & Shine

BERRYOMG® Silk & Shine on täysin kasvipohjainen ravintolisä, joka on valmistettu mustaherukan siemenöljystä sekä tyrniöljystä. Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat koirien ja kissojen ihon suojakerrosta, rauhoittavat ihoa ja vähentävät siten ihon kuivuutta ja kutinaa. Tuotteen rasvahappokoostumus vähentää myös karvanlähtöä sekä ehkäisee mm. hilseilyä ja hiivatulehduksia. Tyrniöljy puolestaan sisältää harvinaisempaa omega-7-rasvahappoa, joka tutkitusti edistää ihon hyvinvointia sekä limakalvojen kuntoa. Tyrniöljyllä on myös turkin kiiltoa parantavia vaikutuksia.

Kapselit on kehitetty nimenomaan pitämään huolta koirien ja kissojen ihosta. Ne auttavat ylläpitämään ihon luontaista suojakerrosta sekä ehkäisevät ihon kuivumista ja auttavat kutiavan ihon hoidossa.

Silk & Shine kapselit sisältävät välttämättömien rasvahappojen lisäksi E-vitamiinia sen luonnollisessa muodossa, joten se on tuotteesta hyvin hyödynnettävissä. E-vitamiini on terveyttä edistävä antioksidantti. E-vitamiinilla on suuri merkitys koirien ja kissojen ihon hyvinvointiin. Jos koira tai kissa ei saa ravinnostaan riittävästi E-vitamiinia, se voi mm. pahentaa atopian oireita sekä altistaa ihon erilaisille tulehduksille. Näin ollen riittävästä E-vitamiinin saannista olisi hyvä pitää huolta.

Kaikki BERRYOMG®-tuoteperheen tuotteet ovat kapselimuodossa nautittavia tuotteita, ja siksi ne sopivat hyvin myös koirille ja kissoille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. Kapselimuotoisen öljyn ei ole todettu aiheuttavan närästystä nestemäisten valmisteiden tapaan ja siksi BERRYOMG®-ravintolisät ovat hyviä vaihtoehtoja myös kaikista herkimmille koirille ja kissoille.

BERRYOMG®-tuotteet ovat kotimaisia ja niiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista. BERRYOMG®-marjaöljyvalmisteiden tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat huolehtivat koirien ja kissojen hyvinvoinnista ikään ja vuodenaikaan katsomatta. Kun koiran tai kissan iho voi hyvin se myös näkyy ulospäin. Koira tai kissa ei kutise tai hilseile ja turkki kiiltää kuin timantti!