Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Tyrniöljy auttaa monenlaiseen vaivaan – myös koirilla

Suomalaiset koirat testasivat tyrniöljykapseleita ja saivat palkkioksi sileät ja kimmoisat tassut sekä vähemmän vuotavat silmät.

Lääketieteessä ja ravitsemuksessa on ympäri maailman käytetty tyrnimarjaa sen terveysvaikutusten vuoksi jo vuosisatojen ajan.

Tyrnimarja ja sen siemenet sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja tyrniä onkin kutsuttu maailman terveellisimmäksi marjaksi. Historian kirjat kertovat sen olleen myös Himalajan seudun villihevosten sekä Antiikin Kreikan sotahevosten ravintoa. Marjan uskottiinkin olevan näiden hevosten kiiltävän turkin ja terveyden takana.

Me Aromtechillä olemme tutkineet tyrniöljyn vaikutuksia ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin jo yli 20 vuoden ajan yhteistyössä yliopistojen ja lääkäreiden kanssa. Tutkittua tietoa tyrniöljyn vaikutuksista lemmikkien, ja erityisesti koirien, terveyteen löytyy kuitenkin huomattavasti vähemmän.

Halusimme selvittää, voisivatko myös lemmikit hyötyä marjaöljystä, joten otimme yhteyttä eläinravitsemuksen asiantuntijaan Johanna Anturaniemeen. Yhteistyössä hänen kanssaan aloitimme kehitysprojektin, jonka tuloksena syntyi BERRYOMG®-tuoteperhe. Tuoteperhe koostuu täysin kasvipohjaisista ravintolisistä lemmikkien hyvinvointiin, ja ne sisältävät paljon välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja.

Tutustu tutkimukseemme tyrniöljyn vaikutuksista: Tutkimus tyrniöljyn vaikutuksista.

Yli 80 koirarotua testasi tuotteemme

Etsimme tutkimukseemme sosiaalisen median kautta koirien omistajia, jotka olisivat kiinnostuneita kokeilemaan tyrniöljykapseleita koirillaan. Haimme ensisijaisesti koiria, joiden kiusana on ollut esimerkiksi silmien ja tassujen kuivuus. 

Kiinnostus kokeilua kohtaan yllätti meidät, sillä jo muutamassa päivässä saimme yli 140 ilmoittautunutta. Omistajat olivat todella innoissaan tästä mahdollisuudesta ja monet kertoivatkin kokeilleensa monenlaisia markkinoilla olevia tuotteita koiriensa vaivoihin, mutta juuri mikään ei ollut tuonut niihin merkittävää apua.

Kokonaisuudessaan kokeilu kesti 8 viikkoa, minkä aikana omistajat kirjasivat kokeilun vaikutukset 3 kertaa: kokeilun alussa, 4 viikon sekä 8 viikon jälkeen. Kyselyn avulla seuratiin mm. muutosta silmien ja tassujen kuivuudessa. Testaajat olivat myös itse aktiivisesti yhteydessä meihin koko kokeilun ajan.

94 % koirista, jotka olivat kärsineet kokeilun alussa tassujen halkeilusta ja kuivuudesta, saivat nyt nauttia kimmoisista ja sileistä tassuista.

94 % hyötyi tuotteiden kokeilusta

Kokeilun tulokset olivat kaiken kaikkiaan positiiviset: jopa 84 % kokeiluun osallistuneista halusi jatkaa kapseleiden käyttöä kokeilun jälkeen!

94 % koirista, jotka olivat kärsineet kokeilun alussa tassujen halkeilusta ja kuivuudesta, saivat nyt nauttia kimmoisista ja sileistä tassuista. Myös tassujen nuoleminen tai järsiminen vähentyi selkeästi. Omistajat, joiden koiria olivat vaivanneet kuivat ja vuotavat silmät, kertoivat, että vuoto on loppunut lähes kokonaan ja karvojen värjäytyminen koiran silmien alla oli vähentynyt huomattavasti.

Kysyimme myös, huomasivatko omistajat koirissaan muita muutoksia. Monet kertoivat koiriensa turkin olevan sileämpi, kiiltävämpi ja helpommin käsiteltävissä kuin ennen kapseleiden päivittäistä käyttöä. Mainittavaa oli myös se, että muut öljypohjaiset ravintolisät aiheuttavat usein koirille närästystä, mutta kapselimuotoisen tyrniöljyn ei havaittu aiheuttavan merkittävissä määrin närästystä. Tuote voi siis olla hyvä vaihtoehto koirille, joita esimerkiksi kalapohjaiset tai kapseloimattomat öljyvalmisteet närästävät.

Kärsiikö sinun koirasi kuivista tassuista tai vuotavista silmistä? Tutustu BERRYOMG®:n tuotteisiin ja valitse omalle koirallesi sopiva tuote!