Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Meillä on yli 25 vuoden kokemus marjaöljyjen tutkimuksesta ja -kehityksestä.

Vastuullisuus ja laatu

Olemme marjapohjaisten, funktionaalisten öljytuotteiden edelläkävijä. Missiomme on tarjota turvallisia, toimivia ja arvostettuja tuotteita. Jokainen tuotteemme syntyy puhtaista marjoista ja kehittyneen uuttoprosessin tuloksena. 

BERRYOMG-öljyt uutetaan marjoista ja siemenistä säilyttäen herkät bio-aktiiviset ainesosat. Ympäristöä kunnioittavassa uuttomenetelmässämme käytetään ainoastaan hiilidioksidia ja painetta.  

Tieteellisesti todistettu

Meillä on yli 25 vuoden kokemus marjojen siemenöljyjen tutkimuksesta. Tuotamme öljyt itse tehtaallamme Torniossa – näin voimme varmistaa ainesosien ja lopputuotteen korkean laadun. Tuotteiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista.

BERRYOMG-tuoteperhe on tehty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemen kanssa. 

Huippulaatuinen

Olemme marjapohjaisten, funktionaalisten öljytuotteiden edelläkävijä. Missiomme on tarjota turvallisia, toimivia ja arvostettuja tuotteita. Jokainen tuotteemme syntyy puhtaista marjoista kehittyneen uuttoprosessin tuloksena. 

Puhdas ja turvallinen

Jokainen raaka-aine-erä analysoidaan erikseen laadun varmistamiseksi. Tuote ei sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita.

Marjaöljyt uutetaan huolellisesti marjojen siemenistä. Marjat ovat puhtaita luomumarjoja tai villinä luonnossa kasvaneita marjoja.

Vastuullinen

Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti tuotettuja, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Olemme sitoutuneita olemaan hiilineutraali yritys vuoteen 2035 mennessä. 

Ekologinen

Käytämme raaka-aineina luomu- tai villimarjoja. Tuotantoprosessimme on ympäristöystävällinen, emmekä käytä tuotannossa liuottimia.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristöhallintajärjestelmän sertifikaatti.