Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Tyrniöljy on supertuote kuivien anturoiden kosteuttajana

Paras keino pitää huolta koirasi tassuista myös talvisin on tietysti ennaltaehkäisy, mutta vaikka anturat pääsisivät kuivumaan tai halkeilemaan niin ei hätää. Apua on tarjolla. 

Koiran tassut ovat kovilla vuoden ympäri, mutta erityisen rasituksen alla ne ovat talvisin. Jää, lumi, teiden hiekoitus ja suolaus tuovat omat haasteensa koiran kanssa ulkoiluun. Koiran tassujen anturat kuivuvat ja halkeilevat, jolloin ulkoillessa koira saattaa kipuilla ja alkaa astua varoen. 

Tyrniöljy koiran kuiville anturoille

Yksi mahdollisuus on suojata koiran tassut tossuilla, mutta monetkaan koirat eivät juuri pidä tossujen käyttämisestä, eivätkä tossut monessakaan tapauksessa ole edes tarpeelliset. 

Toinen vaihtoehto on suojata koiran tassut sisäisesti BERRYOMG® Vitality & Defence-tyrniöljykapseleilla, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta. Tyrniöljy sisältää ainutlaatuisen koostumuksen omega-3-, -6-, -7- ja -9-rasvahappoja, joilla kaikilla on ihoa suojaavia ja vahvistavia vaikutuksia. 

– Tyrniöljyn rasvahappokoostumuksella on todettu olevan limakalvoja kosteuttavia ominaisuuksia ja sen on havaittu tepsivän erityisesti kuiviin ja halkeileviin tassuihin, kertoo eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemi, MMT, ELK. 

Maunon tassut kokivat suuren muutoksen

Mauno (kuvattuna sivun alareunassa) on aktiivinen 5-vuotias Australianpaimenkoira, jonka anturat kuivuivat talven tulon myötä vuosi sitten. Maunon harrastuksiin kuuluu muun muassa agility, jolloin on äärimmäisen tärkeää, että tassut ja anturat ovat kunnossa vuoden ympäri. Maunon omistaja törmäsi Facebookissa ilmoitukseemme, jossa etsimme osallistujia tyrniöljytutkimukseemme ja päätti ilmoittaa Maunon mukaan kokeilemaan kapseleita. 

Tutustu tutkimukseemme, jossa Mauno oli mukana: Tutkimus tyrniöljyn vaikutuksista.

Tyrniöljyn rasvahappokoostumuksella on todettu olevan limakalvoja kosteuttavia ominaisuuksia ja sen on havaittu tepsivän erityisesti koirien kuiviin ja halkeileviin tassuihin.

Johanna Anturaniemi, MMT, ELK. 

Tutkimus kesti kokonaisuudessaan 8 viikkoa ja tulokset olivat erinomaiset! Maunon tassujen anturat olivat tutkimuksen alussa kuivat ja karheat. Muutoksia tassuissa alkoi näkyä jo muutamien viikkojen päästä kapseleiden käytön aloituksen jälkeen. Tutkimuksen päätyttyä Maunon tassut olivat kokeneet täydellisen muutoksen ja ne olivat jälleen pehmeät ja kimmoisat! Myös tassujen väri muuttui haaleasta normaaliksi. 

Katso kuvat tassuista ennen ja jälkeen alta! 

BERRYOMG® Vitality & Defence koiran kuiville anturoille

BERRYOMG® Vitality & Defence-tyrniöljykapselit kosteuttavat tehokkaasti koirien tassujen kuivat ja halkeilevat anturat myös talvella! Tutustu tuotteeseen täällä.

Kotimaisten BERRYOMG®-marjaöljyvalmisteiden tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat huolehtivat koirien ja kissojen hyvinvoinnista ikään ja vuodenaikaan katsomatta!