Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Kokeilupaketti OMvEGA-3

 • Omega-3- ja -6-rasvahappoja
 • Valmistettu pohjoisen luonnossa kasvaneista puolukoista, jotka sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä terveyttä edistäviä antioksidantteja
 • Erinomainen kasvipohjainen välttämättömien rasvahappojen lähde
 • Ylläpitää ihon, turkin ja nivelten terveyttä
 • Optimaalinen ravintolisä lemmikeille, joille kalaöljyvalmisteet eivät sovi
 • Paketissa on 16 kapselia
 • Kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa
 • Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

5,90 

Varastossa

Tuotetiedot

Koostumus:
Puolukan siemenöljy; kapselin kuori: maissitärkkelys, glyseroli, kivennäisaineet

Luonnolliset ravitsemukselliset lisäaineet:
rosmariiniuute,  β-karoteeni

Ravintoaineet:
Rasva 70 %, proteiini 0 %, kuitu 2 %, tuhka 2 %

Ravintoaineluettelo1 g1 kapseli
Rasva70 %
Proteiini0 %
Kuitu2 %
Tuhka2 %
Omega-3 rasvahappo (Alfalinoleenihappo)320 mg220 mg
Omega-6 rasvahappo (Linolihappo)250 mg170 mg
Välttämättömät rasvahapot yhteensä560 mg390 mg
Tyydyttymättömät rasvat yhteensä 99 %99 %
β-karoteeni0.18 mg0.12 mg
Υ-Tokotrienoli~0.5 mg~0.4 mg

Annostus

 • 1-2 kapselia per 10kg päivittäin koiralle
 • 1 kapseli päivittäin kissalle ja pienelle, alle 10kg koiralle
 • Paketti sisältää 16 kapselia
 • Kapselin voi antaa sellaisenaan tai ruoan seassa. Öljyn voi myös puristaa ruoan sekaan avaamalla kapseli kärjestä esim. saksilla tai neulalla. Kaikki tuotteen tehoaineet ovat öljyssä.

Lisätietoja

 • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, hiivaa, sokeria, laktoosia, vehnää/gluteenia, kalaöljyä, eläinperäisiä ainesosia.
 • Säilytys huoneenlämmössä, suojassa valolta ja kosteudelta.
 • Öljy on oranssia ja voi värjätä tekstiilejä

Kierrätys

 • pahvipakkaus – kartonki ja pahvi
 • läpipainopakkaus – sekajäte tai energiajäte

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokeilupaketti OMvEGA-3”

Rasvahappojen avulla pidetään lemmikin ihon suojakerros kunnossa ja turkki kiiltävänä. Esimerkiksi Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä sekä kissoille että koirille.

Johanna Anturaniemi | eläinravitsemuksen asiantuntija

Kotimainen, kasvipohjainen omega-3-rasvahappojen lähde koirille

BERRYOMG® OMvEGA-3 on täysin kasvipohjainen ravintolisä, joka on valmistettu puolukan siemenöljystä. Puolukan siemenöljyssä on luonnostaan runsaasti välttämättömiä omega-3 ja -6-rasvahappoja, ja se on yksi parhaimmista kasvipohjaisista omega-3 lähteistä. Omega-3 rasvahapot ovat tulehdusta hillitseviä rasvahappoja ja omega-6-rasvahapoilla puolestaan on vaikutusta mm. koiran ihon kuntoon. OMvEGA-3 ylläpitääkin koirien ihon, turkin ja nivelten hyvinvointia. Tuote auttaa myös tasapainoisen ruokavalion koostamisessa allergisilla ja valikoivilla koirilla. 

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä koirille, ja niiden lisäämistä ruokavalioon suositellaan yleisesti. Monilla nestemäisillä öljyvalmisteilla, kuten esimerkiksi kalaöljyllä, on kuitenkin taipumusta aiheuttaa närästystä. Kaikki BERRYOMG®-tuoteperheen tuotteet ovat kapselimuodossa nautittavia tuotteita, ja siksi ne sopivat hyvin myös koirille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. Kapselimuotoisen öljyn ei ole todettu aiheuttavan närästystä nestemäisten valmisteiden tapaan ja siksi BERRYOMG-ravintolisät ovat hyviä vaihtoehtoja myös kaikista herkimmille koirille.  

BERRYOMG® OMvEGA-3 sisältämä omega-3-rasvahappo on alfalinoleenihappoa (ALA). Lisäksi tuote sisältää linoleenihappoa (LA), joka on omega-6-rasvahappo. Nämä molemmat rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja koirille, sillä koirat eivät itse pysty muodostamaan niitä elimistössään.  Liian vähän hyödyllisiä rasvahappoja sisältävä ruokavalio altistaa koiran erilaisille vaivoille, kuten esimerkiksi nivelvaivoille ja ihon kuivumiselle.  

Rasvahappojen lisäksi puolukan siemenöljy sisältää luonnostaan gamma-tokotrienolia, jota on siksi myös OMvEGA-3 tuotteessa. Gamma-tokotrienoli on E-vitamiinin sukuinen tehokas antioksidantti. Antioksidanttien käyttö omega-rasvahappolisien yhteydessä on tarpeen, koska antioksidantit suojaavat rasvahappoja hapettumiselta ja siten suojaavat koiran elimistöä solutasolta saakka. 

Jos etsit lemmikillesi ravintolisää, joka ylläpitää koirasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ilman suurta riskiä närästyksestä, on OMvEGA-3 silloin oikea valinta sinulle. Kaikki BERRYOMG®-tuotteet ovat kotimaisia ja niiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista.