Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Kohti vastuullisempaa maailmaa

Tänään, perjantaina 22.4.2022 vietetään kansainvälistä Maailman päivää (World Earth Day). Päivä on järjestetty vuosittain jo vuodesta 1970 lähtien. Sen tarkoitus on kannustaa meitä kaikkia – yrityksiä, yhteisöjä, päättäjiä ja yksilöitä tarttumaan toimeen yhteisen planeettamme hyväksi. 

Maailman päivän tavoitteena kautta aikojen on ollut mm. puhtaan juomaveden, ilman ja ympäristön turvaaminen myös tuleville sukupolville ja eläimille. Näiden turvaaminen on äärimmäisen tärkeää myös meille.

BERRYOMG®-tuotteet ovat kotimaisia, vastuullisesti tuotettuja ravintolisiä koirille ja kissoille. Raaka-aineina käytämme vain puhtaimpia marjoja, jotka ovat joko luomulaatuisia tai villinä kasvaneita. Näin ollen ravintolisät ovat 100% kasvipohjaisia, eivätkä ne sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. BERRYOMG:n arvot luonnollisuus, puhtaus ja vastuullisuus ohjaavat ja vievät meitä kohti vastuullisempaa maailmaa. 

Valmistamme tuotteidemme öljyt itse käyttäen ympäristöystävällistä tuotantomenetelmää – ylikriittistä hiilidioksiuuttoa. Ylikriittinen hiilidioksidiuutto (SFE) on tehokas, puhdas ja hellävarainen teknologia rasvaliukoisten ainesosien erottamiseen marjasta ja muista kasvijakeista. Menetelmä käyttää öljyn uuttamiseen ainoastaan hiilidioksidia ja painetta eikä liuottimia tarvita lainkaan. Tuotannossa käytetty hiilidioksidi myös kierrätetään emmekä siltä osin kasvata hiilijalanjälkeä. 

Pyrimme muutenkin kaikessa toiminnassamme minimoimaan syntyvän jätteen määrää, ja kiertotalouden periaatteita noudattaen käytämme omassa tuotannossamme hyödyksi esimerkiksi mehuteollisuudesta syntyviä sivuvirtoja. Uuttoprosessimme sivutuotteena syntyvä jäännös sisältää runsaasti kuitua, proteiinia ja bio-aktiivisia polyfenoleja. Jäännöksestä voidaan edelleen jatkojalostaa marjapohjaisia terveystuotteita. 

 

BERRYOMG®:n arvot luonnollisuus, puhtaus ja vastuullisuus ohjaavat meitä kohti vastuullisempaa maailmaa

valokuva: Jussi Holck

Toiminnallemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristöhallintajärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatin alle kuuluu laajasti erilaisia käytäntöjä, joiden avulla voidaan parantaa ympäristönsuojelun tasoa. Olemme mukana ilmastositoumusohjelmassa, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali yritys vuoteen 2035 mennessä. Teemme jatkuvasti toimia tuon tavoitteen saavuttamiseksi ja analysoimme vuosittain toiminnastamme syntyvää hiilijalanjälkeä. 

YK on julkaissut 17 kestävän kehityksen tavoitetta, joiden avulla pyritään poistamaan köyhyys, suojelemaan planeettaamme ja varmistamaan, että kaikki ihmiset voivat elää rauhassa ja tulla hyvin toimeen. Yrityksenä olemme valinneet näistä seitsemän toimintamme kannalta olennaisinta, jotka edistävät: 

  • Terveyttä ja hyvinvointia
  • Sukupuolten tasa-arvoa
  • Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua
  • Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja
  • Vastuullista kuluttamista
  • Ilmastotekoja
  • Yhteistyötä ja kumppanuutta
Vaikka globaalit haasteet ovat suuria ja tavoitteet korkealla, voi Maailman päivään jokainen meistä osallistua aivan pienilläkin teoilla. Helppo ja konkreettinen teko voisi olla roskien keruu luonnosta ihan vaikka omasta naapurustosta koiralenkin yhteydessä. 

 

 Tutustu BERRYOMG®:n tuotteisiin ja valitse omalle koirallesi sopiva tuote!