Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Blogi

Hannele Lauri huolehtii koiransa terveydestä kotimaisilla marjaöljyillä

BERRYOMG-tuotteissa ainutlaatuisten marjaöljyjen hyödyt on paketoitu tukemaan koirasi hyvinvointia.

Suomalainen näyttelijälegenda Hannele Lauri on lukuisten TV-sarjojen kuvauksissa tullut tutuksi näyttelijänä, jonka mukana kulkee aina koira. Hannelelle Olga-koira on hänen silmäteränsä, jonka huolenpidosta hän ei tingi.

Koiran elinikäisen hyvinvoinnin avain on ennaltaehkäisy ja siksi terveyttä ja hyvinvointia tukevien tuotteiden käyttö on hyvä aloittaa riittävän aikaisessa vaiheessa. Hannele haluaa panostaa erityisesti Olgan nivelten, ihon ja turkin terveyteen. Hän käyttää Olgalle BERRYOMG® OMvEGA-3-ravintolisää, joka sisältää runsaasti koirille välttämättömiä omega-3- ja -6-rasvahappoja puolukan siemenöljystä.

“Olga on todella nirso ruoan suhteen. Jos kuorrutan nappulat kermaviilillä ja jauhelihalla, Olga syö vain kermaviilit ja jauhelihat päältä”, Hannele naurahtaa.

“Siksi kiinnitän myös tarkkaan huomiota siihen, että Olga saa laadukasta ruokaa ja riittävästi ravintoaineita”, Hannele jatkaa.

 

Kapselimuotoiset öljyvalmisteet aiheuttavat harvemmin koirille närästystä, kun taas nestemuotoinen öljy, ja varsinkin kalaöljy, voi aiheuttaa koirille närästystä. Kun on olemassa vatsaystävällisempi vaihtoehto, se on minulle itsestäänselvyys!

Kotimainen vaihtoehto

BERRYOMG®-tuotteet valmistetaan kotimaisista marjaöljyistä, ja ne sopivat kaikenkarvaisille koirille. Marjaöljyt uutetaan marjoista ja siemenistä säilyttäen niiden herkät bioaktiiviset ainesosat. Tavanomaisista öljymuotoisista lisäravinteista poiketen BERRYOMG®-tuotteet puristetaan kapseleihin, mikä mahdollistaa tuotteelle pidemmän säilyvyysajan.

“Kapselimuotoiset öljyvalmisteet aiheuttavat harvemmin koirille närästystä, kun taas nestemuotoinen öljy, ja varsinkin kalaöljy, voi aiheuttaa koiralle närästystä. Kun on olemassa vatsaystävällisempi vaihtoehto, se on minulle itsestäänselvyys!”, Hannele sanoo. 

Kapselin voi antaa koiralle sellaisenaan tai ruoan seassa. Kapselista voi myös puristaa öljyn ulos, ja sekoittaa ruokaan tarvittaessa. 

BERRYOMG®-tuotteita valmistaa suomalainen Aromtech Oy yli 25 vuoden kokemuksella marjaoöjyjen tutkimuksesta ja kehityksestä. Niiden valmistuksessa on konsultoitu eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemeä. Tuotesarjaan kuuluvat myös Silk & Shine turkin ja ihon hyvinvointiin sekä Vitality & Defence anturoiden ja silmien kuivuudesta kärsiville sekä ikääntyville seniorikoirille.