Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Arvonnan säännöt

Yleiset säännöt koskien kaikkia järjestämiämme sosiaalisen median arvontoja

1. Järjestäjä

Aromtech Oy / BERRYOMG
Veturitallintie 1
95410 Tornio, Finland
y-tunnus 0840097-32

 

2. Arvonta

Arvonnan tai kilpailun järjestää Aromtech Oy/BERRYOMG. Facebook tai muu ulkopuolinen taho ole millään tavalla osallisena arvonnoissa/kilpailuissa.

Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei vaihdeta rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle eikä myydä edelleen.

Voittaja tai voittajat valitaan säännöissä erikseen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja asuinpaikkakunta voidaan ilmoittaa BERRYOMG:n Facebook-sivulla. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 päivän kuluessa arvonnan päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Palkinto lähetetään kilpailun voittaneelle sähköpostina tai postitse, riippuen voiton luonteesta.

Palkinto lähetetään mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun voittaja on tavoitettu.

Kisan järjestäjä sitoutuu maksamaan arpajaisveron voitoista.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Aromtech Oy:n työntekijät, sisaryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden työntekijät eivätkä näiden tahojen perheenjäsenet. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla nimellä.

 

4. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa, kun sitä koskeva julkaisu julkaistaan BERRYOMG:n Facebook-sivulla ja Instagramissa ja on voimassa julkaisussa ilmoitettuun päivämäärään saakka. Voittajalle ilmoitetaan osallistumisajan päätyttyä samana päivänä henkilökohtaisesti, tai mahdollisimman nopeasti sen jälkeen.

 

5. Osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki arvontajulkaisuun reagoineet henkilöt. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

 

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Aromtech Oy:n ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

 

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sekä BERRYOMG-tietosuojaselosteen mukaisesti

 

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Aromtech Oy:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisena, vastuussa tai muuten yhteydessä järjestettävään arvontaan.