Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

BERRYOMG-tuotteet ovat luonnollinen tapa monipuolistaa koirien ja kissojen ruokavaliota. 

 

Marjaöljyt

Koirien ja kissojen hyvinvoinnin yksi keskeisistä lähtökohdista on oikeanlainen ruokavalio. Monipuolinen ravinto täydennettynä sopivilla rasvahapoilla, vitamiineilla ja hivenaineilla, on tärkeää niin allergia- ja iho-oireista kärsiville koirille ja kissoille kuin pentu- ja seniorikoirille ja -kissoille.

Arktiset marjat sisältävät runsaasti bio-aktiivisia aineita, kuten C-vitamiinia, flavonoideja ja fenolihappoja. Vähemmän tunnettua on, että marjoissa ja erityisesti marjojen siementen öljyissä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Oikeanlaisista rasvahapoista ja antioksidanteista on merkittävää hyötyä koirien ja kissojen hyvinvoinnille.

Jokainen marjaöljy on ainutlaatuinen

Marjaöljyissä on runsaasti omega-3-, omega-6-, omega-7- ja omega-9-rasvahappoja ja jokaisen marjan rasvahappokoostumus on kyseiselle lajille ominainen. 

Mustaherukan siemenöljy sisältää luonnostaan runsaasti tiettyjä omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, rauhoittavat ihoa ja vähentävät siten ihon kuivuutta ja kutinaa. 

Puolukan siemenöljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, ja se on yksi parhaimmista kasviperäisistä omega-3-lähteistä. omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä myös koirille ja kissoille, ja niiden lisäämistä ruokavalioon suositellaan yleisesti. 

Tyrnin marjaöljy puolestaan on tunnettu harvinaisemmasta omega-7-rasvahaposta. Tyrniöljyä käytetään ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tutkimuksemme mukaan sen on huomattu tepsivän koirilla erityisesti halkeileviin tassunpohjiin sekä vuotaviin silmiin ja tuovan varttuneemmankin lemmikin turkkiin erityistä kiiltoa.

Tutustu tutkimukseemme tyrniöljyn vaikutuksista: Tutkimus tyrniöljyn vaikutuksista.

BERRYOMG-tuotteissa ainutlaatuisten marjaöljyjen hyödyt on paketoitu tukemaan koirasi tai kissasi hyvinvointia.

Teppo kärsii kuivasta ihosta erityisesti talvisin, jolloin nivusten iho kuivuu niin, että se menee rikki. Viime talvena Teppo söi BERRYOMG Silk & Shine -kapseleita ja koko talvena tätä iho-ongelmaa ei ollut.

Teppo | 7 v. | parsonrussellinterrieri