Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

BERRYOMG-tuotteet ovat luonnollinen tapa monipuolistaa lemmikkisi ruokavaliota. 

 

Marjaöljyt

Lemmikin hyvinvoinnin yksi keskeisistä lähtökohdista on oikeanlainen ruokavalio. Monipuolinen ravinto täydennettynä sopivilla rasvahapoilla, vitamiineilla ja hivenaineilla, on tärkeää niin allergia- ja iho-oireista kärsiville lemmikeille kuin pentu- ja seniorikoirille ja -kissoille.

Arktiset marjat sisältävät runsaasti bio-aktiivisia aineita, kuten C-vitamiinia, flavonoideja ja fenolihappoja. Vähemmän tunnettua on, että marjoissa ja erityisesti marjojen siementen öljyissä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Oikeanlaisista rasvahapoista ja antioksidanteista on merkittävää hyötyä lemmikkien hyvinvoinnille.

Jokainen marjaöljy on ainutlaatuinen

Marjaöljyissä on runsaasti omega-3, omega-6, omega-7 ja omega-9-rasvahappoja ja jokaisen marjan rasvahappokoostumus on kyseiselle lajille ominainen. 

Mustaherukan siemenöljy sisältää luonnostaan runsaasti tiettyjä omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, rauhoittavat ihoa ja vähentävät siten ihon kuivuutta ja kutinaa. 

Puolukan siemenöljyssä on runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, ja se on yksi parhaimmista kasviperäisistä omega-3-lähteistä. omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä myös koirille ja kissoille, ja niiden lisäämistä ruokavalioon suositellaan yleisesti. 

Tyrnin marjaöljy puolestaan on tunnettu harvinaisemmasta omega-7-rasvahaposta. Tyrniöljyä käytetään ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tutkimuksemme mukaan sen on huomattu tepsivän koirilla erityisesti halkeileviin tassunpohjiin sekä vuotaviin silmiin ja tuovan varttuneemmankin lemmikin turkkiin erityistä kiiltoa.

BERRYOMG-tuotteissa ainutlaatuisten marjaöljyjen hyödyt on paketoitu tukemaan lemmikkisi hyvinvointia.

Teppo kärsii kuivasta ihosta erityisesti talvisin, jolloin nivusten iho kuivuu niin, että se menee rikki. Viime talvena Teppo söi BERRYOMG Silk & Shine -kapseleita ja koko talvena tätä iho-ongelmaa ei ollut.