Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

BERRYOMG® Koiranelämää: Eeva ja Sylvi

Vaihtelunhaluinen Sylvi on elementissään päästessään mukaan emäntänsä Eeva Torniaisen työpaikan vilskeeseen. Sylvi on australian labradoodle, jonka menoa on viime vuosina hillinnyt iän myötä vaivaamaan alkanut lonkkavika sekä allergiat. BERRYOMG® OMvEGA-3 -ravintolisä ylläpitää Sylvin nivelten hyvinvointia. Sen avulla on myös ruokavalio saatu tasapainoon.

Eeva ja Australian labradoodle Sylvi

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Eeva Torniainen, yksi Kakola Brewing Companyn kolmesta perustajasta. Vastaan markkinoinnista, tapahtumista ja yhteistöistä. Panimomme sijaitsee Turun Kakolanmäellä, vanhalla vankila-alueella, josta on rakentunut uniikki asuinalue moninaisine palveluineen. Oluemme ja limonadimme valmistuvat entisen Kakolan lääninvankilan keittiössä. Lisäksi tarjoamme jenkkityyppisiä pizzoja panimon yhteydessä sijaitsevassa KBC Taproom nimisessä ravintolassamme.

Olemme mukana myös erilaisissa tapahtumissa, kuten Kesärauha ja Kirkkopuiston Terassi -tapahtumat Turussa. Tavoitteenamme on omalta osaltamme vahvistaa turkulaista kaupunkikulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Turku on monessa mielessä riittävän iso ja sopivan pieni. Haluamme tehdä Turusta maailman parhaan kaupungin, sykkivän ja jännittävän.

Sylvi

Millainen koira Sylvi on?

Sylvi on pian yhdeksänvuotias australian labradoodle, joka haettiin kotiin Skotlannista. Asuimme Sylvin ensimmäiset kaksi vuotta Helsingin Kampissa, joten siitä kasvoi todellinen kaupunkikoira. Sylvi viihtyy mainiosti kaikkien ihmisten parissa ja on mukanamme panimolla ja ravintolassa. Tuotantotiloihin ja keittiöön sillä on luonnollisesti pääsy kielletty. Sylvi on ollut pennusta lähtien vähän sellainen mummo: itsepäinen, laiska ja mukavuudenhaluinen. Kaikki tapahtuu hitaasti ja harkiten. Sylvi on siis kaikkea muuta kuin rotumääritelmän mukainen räiskyvä luonne.

Sylvi tarvitsee myös vaihtelua maisemiinsa. Se on varsin nirso ulkoilupaikkansa suhteen. Sylvi on paljon eläkkeellä olevien vanhempieni seurana. He kuskaavat Sylviä autolla uusiin paikkoihin. Eräänkin kerran vasta kolmas paikka näytti riittävän hyvältä, että se suostui astumaan autosta ulos. Varsin valikoiva tapaus siis.

Sylvi on syönyt lonkkavaivoihinsa BERRYOMG® OMvEGA-3 -ravintolisää. Nivelet ovat vetreytyneet ja pitkätkin lenkit maistuvat paremmin kuin aikoihin. Lähdimme myös kartoittamaan allergeenejä, ja BERRYOMG® OMvEGA-3 -ravintolisä on auttanut tasapainoisen ruokavalion koostamisessa. Olemme jatkaneet ravintolisän käyttöä pitääksemme yllä Sylvin nivelten, turkin ja ihon terveyttä.

Eeva Torniainen
Eeva ja Sylvi-4

Mitä Sylvi merkitsee perheellenne?

Sylvi on yksi perheenjäsen. Kun odotin nyt neljävuotiasta poikaamme, Sylvin käytös muuttui. Se vetäytyi ja käyttäytyi oudosti, varsinkin öisin. Se alkoi nukkumaan joka yö mieheni pään vieressä, mitä ei ollut koskaan aikaisemmin tapahtunut. Käytimme sitä lääkärissä, mutta mitään epätavallista ei löytynyt. Kävimme jopa koirapsykologilla. Loppupäätelmä oli, että Sylvi reagoi vauvan tuloon. Nyt kun poikamme on isompi, eikä kaikki pyöri enää hänen ympärillä, on Sylvikin palautunut omaksi itsekseen. Uskon Sylvin ajattelevan, että nyt kun vauva ei enää tarvitse minua koko ajan, se voi taas vaatia enemmän huomiotani. Viisas koira.

Sylvi

Miten huolehdit Sylvin terveydestä ja hyvinvoinnista?

Sylvillä on synnynnäinen lonkkavika. Se on alkanut vaivaamaan vasta nyt viime vuosina, kun ikää on kertynyt. Lisäksi Sylvi on hypoallerginen. Säännöllinen liikunta on luonnollisesti aina koiran hyvinvoinnin edellytys, mutta lonkkavaivaiselle Sylville ihan välttämätöntä. Allergioiden vuoksi Sylvillä on tarkkaan kuratoitu ruokavalio. Australian labradoodle on tosi pörröinen rotu, ja turkin jatkuva huolto on tärkeää. Turkin hoitamattomuus voi aiheuttaa erilaisia tulehduksia esimerkiksi korvissa.

Mitä lisäarvoa BERRYOMG® on tuonut Sylville?

Sylvi on syönyt lonkkavaivoihinsa BERRYOMG® OMvEGA-3 -ravintolisää. Nivelet ovat vetreytyneet ja pitkätkin lenkit maistuvat paremmin kuin aikoihin. Lähdimme myös kartoittamaan allergeenejä, ja BERRYOMG® OMvEGA-3 -ravintolisä on auttanut tasapainoisen ruokavalion koostamisessa. Olemme jatkaneet ravintolisän käyttöä pitääksemme yllä Sylvin nivelten, turkin ja ihon terveyttä.

Eeva ja Sylvi

Tietoa tuotteesta:

BERRYOMG® OMvEGA-3 on pohjoisen luonnossa kasvaneista puolukoista valmistettu ravintolisä, joka ylläpitää tehokkaasti koirien ja kissojen ihon, turkin ja nivelten terveyttä. Tuote sisältävää runsaasti omega-3-rasvahappoja sekä terveyttä edistäviä antioksidantteja, jotka auttavat tasapainoisen ruokavalion koostamisessa allergisilla ja valikoivilla koirilla ja kissoilla. Se on optimaalinen ravintolisä lemmikeille, joille kalaöljyvalmisteet eivät sovi. BERRYOMG®-ravintolisät on kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa. Tutustu tuotteeseen tästä!