Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

BERRYOMG® Koiranelämää: Michaela ja Sigge

Michaela Lindströmin elämään kuuluu innovatiivista yrittäjyyttä, aktiivisesti liikuntaa harrastava perhe sekä pienikokoinen mutta isosti omanarvontuntoinen bichon frisé Sigge. Pennusta asti silmien ja anturoiden kuivuudesta sekä kutisevasta ihosta kärsinyt Sigge oli mukana BERRYOMG®-tutkimuksessa. Tyrniöljystä valmistetun Vitality & Defence -ravintolisän avulla Sigge pääsi eroon vaivoistaan.

Michaela ja bichon frisé Sigge

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Michaela Lindström. Perheeseeni kuuluu mies, kolme kouluikäistä lasta sekä Sigge-koira. Asumme Paraisilla, Turunmaan saaristossa. Työskentelen yrittäjänä ruokateknologia start-upissa nimeltä Hailia Nordic Oy. Olen yksi kolmesta perustajaosakkaasta. Hailian liikeideana on luoda uutta teknologiaa ja osaamista nykyisin alihyödynnettyjen, ilman kasvatusresursseja kasvavien ja ekologisesti kestävien pikkukalakantojen hyödyntämiseksi.

Käytännössä olemme kehittäneet täysin uuden tavan tehdä fiksua ja maistuvaa ruokaa kotimaisesta pikkukalasta. Yleensä pienistä kaloista tehdään kalajauhoa ja rehua. Tämä on hirveä sääli, sillä valtavia määriä hyvää, ravintopitoista ja vastuullista raaka-ainetta haaskataan. Siihen haluamme muutosta. Kasvumme on ollut nopeaa ja tuotanto Karkkilan tehtaallamme käynnistyy pian, ihan mahtavaa!

Sigge

Millainen koira Sigge on?

Sigge on neljävuotias bichon frisé. Se kulkee aina mukanani. Luonteeltaan Sigge on iloinen ja melko rauhallinen. Koska vietämme lähes kaiken ajan yhdessä, se on tullut aika suojelevaksi minua kohtaan. Aluksi se haukkuu kaikki vieraat, mutta menee pian tutustumaan ja on sen jälkeen kaikkien kaveri. Sigge on tosi älykäs, mutta aikamoinen hienohelma. Sateella se menee nopeasti ulos pissalle ja kääntyy heti takaisin sisälle. Jos hidastelen, se oikein vetää minut perässään pois pihalta. Huono ilma ei kelpaa sille lainkaan.

Sigge sai tyrniöljystä valmistettua Vitality & Defence -ravintolisää. Huomasin positiiviset muutokset todella nopeasti. Sen silmät eivät enää valuneet eikä turkki silmien ympärillä värjäytynyt punaiseksi vaan pysyi puhtaan valkoisena. Myös ihon kutina lakkasi.

Michaela Lindström
Mikkis ja Sigge-15

Mitä Sigge merkitsee perheellenne?

Sigge on rakas perheenjäsen. Olemme hyvin aktiivinen perhe, liikunta ja luonto ovat meille kaikille tärkeitä. Ulkoilemme paljon ja käymme sienestämässä koko perheen voimin. Harrastan polku- ja ultrajuoksua ja otan Siggen mukaan pitkillekin lenkeille. Vanhin lapsemme harrastaa käsipalloa ja kaksi nuorinta jalkapalloa. Sigge kulkee mukanamme myös harrastuksissa, niin ulkokentille kuin sisähalleihinkin. Sigge on tärkeä osa lasten kannustusjoukkoa, ja tietysti se on paikallisen urheiluseuran, Piffenin, vankkumaton fani. Siggellä on myös oma fanipaita, totta kai.

Sigge oli mukana BERRYOMG®-tutkimuksessa. Miten se sujui?

Jo pennusta asti Siggellä oli kuivat silmät ja punaisuutta silmien alla. Myös tassut kuivuivat. Se myös rapsutti itseään usein, joten arvelin sen kärsivän kutinasta. Lisäksi Sigge on todella herkkävatsainen. Se kyllä syö ihan kaikkea mitä tarjotaan, mutta myös oksentaa paljon. Aloin hyvin pian testailemaan erilaisia dieettejä. Perehdyin myös eri koiranruokavalmistajien tuotteisiin avun löytämiseksi. Oli todella haastavaa yrittää löytää Siggelle sopivia ruokia.

Kuivia anturoita yritin hoitaa erilaisilla rasvoilla, mutta eivät ne toimineet. Rasvaa oli pitkin lattioita ja sohvia. Sitten tuttuni vinkkasi BERRYOMG®-tutkimuksesta, johon hain ja pääsimme Siggen kanssa mukaan. Sigge sai tyrniöljystä valmistettua Vitality & Defence -ravintolisää. Huomasin positiiviset muutokset todella nopeasti. Sen silmät eivät enää valuneet eikä turkki silmien ympärillä värjäytynyt punaiseksi vaan pysyi puhtaan valkoisena. Myös ihon kutina lakkasi.

Miten huolehdit Siggen terveydestä ja hyvinvoinnista?

Olen löytänyt Siggelle sopivan ruokavalion. Se syö pääasiassa kalapohjaista ruokaa, joskus kanaa, mutta ei lainkaan viljoja. Nameja Sigge ei saa, ylimääräinen ruokanappula ajaa saman asian. Lisäksi tietenkin lenkkeillään. Bichonin turkki kasvaa jatkuvasti, joten säännöllinen trimmaus on tärkeä osa sen hyvinvointia. BERRYOMG®-tutkimusjakson päätyttyä olemme jatkaneet Vitality & Defence -ravintolisän käyttöä ylläpitoannoksella. Koko meidän perhe on valtavan iloinen Siggen paremmasta voinnista!

Michaela ja Sigge

Tietoa tuotteesta:

BERRYOMG® Vitality & Defence on tyrniöljystä valmistettu ravintolisä anturoiden ja silmien kuivuudesta kärsiville koirille ja kissoille. Lisäksi tuotteen luonnolliset antioksidantit suojaavat ikääntymisen vaikutuksilta ja vahvistavat immuunijärjestelmää sekä elinvoimaisuutta.

Tyrniöljy sisältää runsaasti harvinaisempaa omega-7-rasvahappoa ja sitä käytetään ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tutkimuksemme mukaan tyrniöljyn on huomattu tepsivän koirilla erityisesti halkeileviin tassunpohjiin sekä vuotaviin silmiin ja tuovan varttuneemmankin koiran turkkiin erityistä kiiltoa. BERRYOMG®-tuotteet ovat 100 % kasvipohjaisia eivätkä sisällä vehnää, gluteiinia, kalaöljyä tai eläinproteiinia. Tutustu tuotteeseen tästä

Nappaa Michaelan ja Siggen suosikkituote