Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Näkyviä tuloksia 2-6 viikossa

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

Vitality & Defence

“OMG I’m still dashing!”

BERRYOMG® Vitality & Defence on tyrniöljystä valmistettu ravintolisä, jonka antioksidantit antavat elinvoimaisuutta seniorikoirille ja -kissoille vähentäen ikääntymisen vaikutuksia ja vahvistaen koirien ja kissojen  immuunijärjestelmää. Tyrniöljyn luontainen rasvahappokoostumus tuo kaivattua kosteutta kuiville silmille sekä  kuiville, halkeileville anturoille koiran tai kissan ikään katsomatta.
  • Tyrniöljy sisältää luonnostaan ainutlaatuisen koostumuksen omega-3, -6, -7 ja -9-rasvahappoja
  • Erinomainen kuiville ja halkeileville anturoille ja saa myös turkin kiiltämään
  • Lisäkosteutusta kuiviin, vuotaviin silmiin
  • Antioksidantit suojaavat ikääntymisen vaikutuksilta ja vahvistavat immuunijärjestelmää
  • Kehitetty yhteistyössä eläinravitsemuksen asiantuntijan kanssa

Tuotetiedot

Koostumus:
Tyrniöljy, luteiini; kapselin kuori: maissitärkkelys, glyseroli, kivennäisaineet

Luonnolliset ravitsemukselliset lisäaineet:
tokoferoliuute, rosmariiniuute, beta-karoteeni

Ravintoaineet:
Rasva 70 %, proteiini 0 %, kuitu 2 %, tuhka 4 %

Annostus:
1-2 kapselia per 10kg päivittäin koiralle
1 kapseli päivässä kissalle tai pienelle, alle 10kg koiralle

Pakkausessa on 90 kapselia

Tutustu myös

Ravintoaineluettelo1 g1 kapseli
Rasva70 %
Proteiini0 %
Kuitu2 %
Tuhka4 %
Omega-3 rasvahapot90 mg65 mg
Omega-6 rasvahapot120 mg85 mg
Omega-7 rasvahapot210 mg150 mg
Omega-9 rasvahapot130 mg90 mg
E-vitamiini (Alfa-tokoferoli)3 mg2 mg
β-karoteeni0.6 mg0.4 mg
Luteiini3,6 mg2,5 mg

Alkutalvi kuivatti ja vei elastisuuden Elmon tassuista. Elmo kokeili BERRYOMG Vitality & Defence-kapseleita, ja nyt anturat ovat paremmassa kuin koskaan aiemmin. Kapselit tulevat jatkossakin pysymään osana Elmon ruokavaliota.

Elmo | 2 v. | vanhatanskankanakoira

BERRYOMG® Vitality & Defence kosteuttaa koiran kuivat silmät ja tassut sekä antaa elinvoimaa seniorikoiralle

BERRYOMG® Vitality & Defence on koirille ja kissoille tarkoitettu, täysin kasvipohjainen ravintolisä, joka on valmistettu tyrniöljystä. Se sisältää ainutlaatuisen koostumuksen omega-3-, -6-, -7- ja -9-rasvahappoja, joilla kaikilla on ihoa suojaavia ja vahvistavia vaikutuksia. Tyrniöljyn sisältämä harvinaisempi omega-7-rasvahappo edistää tunnetusti ihon hyvinvointia sekä limakalvojen kuntoa. Tyrniöljyllä on myös koiran turkin kiiltoa parantavia vaikutuksia.

Lääketieteessä ja ravitsemuksessa on ympäri maailman käytetty tyrnimarjaa sen terveysvaikutusten vuoksi jo vuosisatojen ajan. Tyrnimarja ja sen siemenet sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja tyrniä onkin kutsuttu maailman terveellisimmäksi marjaksi.

Tyrniöljyn rasvahappokoostumuksella on todettu olevan limakalvoja kosteuttavia ominaisuuksia ja sen on havaittu tepsivän erityisesti koirien kuiviin ja halkeileviin tassuihin, kertoo eläinravitsemuksen asiantuntija Johanna Anturaniemi, MMT, ELK.

BERRYOMG® Vitality & Defence -tyrniöljykapselit kosteuttavat tehokkaasti koirien tassujen kuivat ja halkeilevat anturat myös talvella. Tyrniöljykapselin antioksidantit antavat elinvoimaisuutta seniorikoirille ja -kissoille vähentäen ikääntymisen vaikutuksia ja vahvistaen koirien ja kissojen immuunijärjestelmää.

Kaikki BERRYOMG®-tuoteperheen tuotteet ovat kapselimuodossa nautittavia tuotteita, ja siksi ne sopivat hyvin myös koirille ja kissoille, joille nestemäiset öljyvalmisteet aiheuttavat närästystä. Kapselimuotoisen öljyn ei ole todettu aiheuttavan närästystä nestemäisten valmisteiden tapaan ja siksi BERRYOMG®-ravintolisät ovat hyviä vaihtoehtoja myös kaikista herkimmille lemmikeille.

BERRYOMG®-tuotteet ovat kotimaisia ja niiden teho perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon marjaöljyjen, rasvahappojen, antioksidanttien ja vitamiinien terveysvaikutuksista. BERRYOMG®-marjaöljyvalmisteiden tutkitusti tehokkaat ja turvalliset ainesosat huolehtivat koirien ja kissojen hyvinvoinnista ikään ja vuodenaikaan katsomatta